Projects
ABOUT

about us

projects

noe valley townhouse

San Francisco, California

Located in the Noe Valley neighborhood of San Francisco, BCV collaborated with a diverse project team on the renovation of an existing two-unit building to create a modern dwelling for a large family. The renovation included the addition of a new fourth-level master suite, a new facade and new interior living areas. BCV worked with other design team members to re-envision the vertical flow of the home and integrate interior architectural detailing that would link together its various social spaces. A custom steel and wood staircase at the center of the residence connects each level.

PRESS

CALIFORNIA HOME + DESIGN
Home Tour: Party of Six

Project team

CLIENT
Withheld

ARCHITECT
BCV Architecture + Interiors

ARCHITECT
Joram S. Altman Architect

INTERIOR DESIGN
Staprans Design

PHOTOGRAPHY
Bruce Damonte & R. Brad Knipstein

NEXT

© 2019 :: BCV Architecture + Interiors
Powered by Brandcast
Sign up to receive BCV News and Events: