Projects
ABOUT

about us

projects

city cottage

San Francisco, California

This Victorian cottage began its airy renovation with the excavation of several feet to create new open-plan living, dining and kitchen spaces at the garden level. A sky-lit central staircase floods light into the main living spaces.

The upper levels became a spacious master suite, children’s bedroom and renovated attic space. A classic and clean palette marks the aesthetic of the interior throughout. A new two-car garage and gated entry leads through the garden courtyard to the front door of the cottage. Atop the garage, an elegant roof deck will give way to a future carriage house level.

Project team

ARCHITECT
BCV Architects

PHOTOGRAPHY
Rien van Rijthoven

Floor Plan

© 2019 :: BCV Architecture + Interiors
Powered by Brandcast
Sign up to receive BCV News and Events: