Projects
ABOUT

about us

projects

Piatti

Mill Valley, California

Piatti restaurant in Mill Valley continues its successful Italian trattoria atmosphere in this contemporary remodel of an existing building. Featuring a wall of windows and a patio overlooking Shelter Bay, the 3,800 SF restaurant is imbued with a resort-like feel. Recycled teak furniture, a community table, and classic Carrara marble reinforces the ethos of timelessness and sustainability reflected in the restaurant's use of seasonal food from local producers.

PROJECT TEAM

CLIENT

Moana Restaurant Group

ARCHITECT

BCV Architects

GENERAL CONTRACTOR

Jeff Luchetti Construction, Inc.

INTERIORS

BCV Architects

PHOTOGRAPHY

Rien van Rijthoven

floor plan

PREVIOUS
© 2019 :: BCV Architecture + Interiors
Powered by Brandcast
Sign up to receive BCV News and Events: