Projects
ABOUT

about us

projects

THE FARM AT STANFORD SHOPPING CENTER

Palo Alto, California

BCV designed an airy, modern food hall within the existing Stanford Shopping Center in Palo Alto. The design of "The Farm," a reference to the history of nearby Stanford University, provides for multiple cooking vendors, specialty food, café and quick-serve tenants within a 27,000 SF central hall, awash in natural light from the sawtooth light monitors above.

Above the central hall, an 18,300 SF mezzanine creates space for public activation, with a focus on culinary education, and includes private dining areas and a cooking school. A roof deck and bar look out onto one of Stanford Center’s visitor thoroughfares below.

Project team

CLIENT
Simon Property Group

​ ARCHITECT
BCV Architecture + Interiors

FLOOR PlanS

EXPLORE

previous

© 2019 :: BCV Architecture + Interiors
Powered by Brandcast
Sign up to receive BCV News and Events: