Projects
ABOUT

about us

projects

CHILDREN'S DISCOVERY MUSEUM FOODSHED

San jose, california

BCV transformed the existing cafe at the San Jose Children's Discovery Museum into the FoodShed, a creative environment to enjoy food while promoting the Museum's educational message.

An entirely new aesthetic features reclaimed and recycled materials throughout, and brings a renewed focus to enjoying whole, fresh and seasonal food at the Ricardo Legorreta-designed museum. Initiatives include improved graphics and the Rainbow Station, a service counter that communicates the Museum's commitment to fresh and healthy meals.

PROJECT TEAM

ARCHITECT

BCV Architects

GENERAL CONTRACTOR

Toeniskoetter Construction

ACOUSTIC BAFFLES

Modulus

floor plan

© 2019 :: BCV Architecture + Interiors Powered by Brandcast
Sign up to receive BCV News and Events: