PERRY'S
San Francisco International Airport


BCV's design for the cherished neighborhood watering hole Perry’s embraces the long heritage of the bistro typology as well as the personable character for which the restaurant is known. The new concept, at San Francisco International Airport, incorporates dark charcoal-painted wood walls, light oak tabletops, brass, blackened steel accents and a new take on the classic white floor tile to create a comfortable and subtly sophisticated space. Banquette and booth seating fills the center of the restaurant, with seating areas defined on the floor plane with an array of black patterned tile. Drawing patrons into the space, the expansive signature bar runs from wall to wall and floor to ceiling in the rear of the restaurant. 

Sustainability is a key component of Perry’s, and the design embraces green building through the selection of FSC-certified wood, recycled materials and low VOC choices.

PROJECT TEAM

CLIENT
Tastes on the Fly/Perry's

ARCHITECT
BCV Architects

FLOOR PLAN