HILL HOUSE
Belvedere, California


Designed to take advantage of its dramatic site and the mild Marin climate, this Mediterranean-style residence has multiple outdoor living areas oriented towards views of San Francisco Bay and Mt. Tamalpais. The three-story home is anchored into its steep hillside site with hand-cut stone walls. The topmost floor's outdoor loggia features a fireplace and radiant floors to extend outdoor living throughout the foggy season. Below, a garden, pool, fire pit, outdoor pizza oven and Roman spa complement the clients' indoor/outdoor lifestyle. Plaster walls and ceilings are complemented by custom steel and bronze doors, window, balconies and awnings.

PROJECT TEAM

ARCHITECT
BCV Architects

LANDSCAPE ARCHITECT
Blasen Landscape Architecture

INTERIOR DESIGN
Stephen Shubel Design

GENERAL CONTRACTOR
Design/Build Alliance

FLOOR PLAN