GOTT'S ROADSIDE BON AIR
Greenbrae, California

Gott’s Roadside at the Bon Air Center in Marin is one of the newest iterations of the popular Gott’s brand. Through a detailed prototyping exercise prior to engaging on the design of the recently opened Marin and Walnut Creek locations, BCV collaborated with the Gott’s team in creating these exciting new restaurants under the tagline ‘roadside redefined.’ 

At Bon Air, BCV worked to capture the essence of the traditional roadside legacy of the original St. Helena outlet, including a focus on opening the space to the outside and creating a true indoor/outdoor experience– a hallmark of the Gott’s heritage. A roll-up garage door at the restaurant’s entry, operable sliding glass panels throughout the dining area and a fully glazed-in exhibition kitchen all contribute to the open, airy experience.

The Bon Air location incorporates a significant beer and wine bar as a focal point, while maintaining the inviting and family friendly burger destination atmosphere. A palette of painted v-groove wood siding, blackened steel plate casings and detailed stainless steel kitchen is warmed by the overlay of oak benches and tables, ipe wood exterior furniture, and a massice 30’ single-plank communal wood table anchoring the dining room.

The introduction of a striking painted steel and cedar trellis gives shade and definition to the significant outdoor terrace. Personalized to each location, the Gott’s graphics team gives identity graphics throughout – including at Bon Air a prominent illustration of nearby Mt. Tamalpais. 

PROJECT TEAM

CLIENT
Gott's Roadside

ARCHITECT
BCV 

INTERIORS
BCV 

FLOOR PLAN