FAT'S ASIA BISTRO
Folsom, California


The Fat family engaged BCV to create an Asian bistro which would elevate the typical Chinese restaurant experience. the program consisted of casual dining, private dining, a dim sum bar, a take-out food area and an exterior terrace.


Inspiration for the architecture was found in historic royal palaces and temples. A grand central dining space is complemented by private dining rooms. Richly-stained mahogany doors and windows, imported limestone counters, red mosaic tiles, integral color plaster, custom light fixtures and gem-toned ceramic pots lush with plant life all combine to accent the simple, organized interior flow.

PROJECT TEAM

CLIENT
The Fat family

ARCHITECT
BCV Architects

INTERIORS
BCV Architects 

PHOTOGRAPHY
Rien van Rijthoven

FLOOR PLAN